Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Butoni din argint 925, personalizati cu motive traditionale
199 lei
Brand
Butoni camasa
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Butoni personalizaţi cu motive tradiţionale din argint 925 pe negru.
Ne plac motivele populare și nu uităm tradiţiile autentice românești. Această pereche de butoni personalizaţi cu motive tradiţionale din argint 925 pe negru poate accesoriza o ţinută masculină rafinată.  Aceşti butoni personalizaţi cu motive tradiţionale din argint 925 pe negru pot fi realizaţi și cu alte motive populare. Spuneţi-ne ce motiv popular v-ar plăcea să desenăm și vom realiza întocmai perechea dumneavoastră de butoni de cămașă.

Dimensiuni butoni personalizaţi cu motive tradiţionale din argint 925 pe negru:

diametrul interior : 12 mm
diametrul exterior 16 mm
cântăresc aprox. 9,03 g şi sunt realizaţi din argint 925.
Personalizarea se realizează la comandă, cu motivul popular dorit. Culorile şi design-ul pot fi alese, de asemenea, în funcţie de preferinţele dumneavoastră!

Butonii vor purta marca Autorităţii Naţionale de Protecţie a Consumatorului şi marca de titlu 925. Se livrează într-o cutiuţă specială pentru butoni, inclusă în preţul articolului. De asemenea, dacă intenţionaţi să faceţi cadou această pereche de butoni personalizaţi cu motive tradiţionale din argint 925 pe negru trebuie doar să ne comunicaţi acest lucru, iar noi vom include in coletul dumneavoastră kit-ul nostru gratuit pentru cadouri.
Din Gura in Gura