Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Butoni de camasa din argint 925 Poker
320 lei
Brand
Butoni camasa
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Butoni de cămașă din argint 925 Poker
„Poker is war. People pretent it is a game” – Doyle Brunson, American poker player

Butoni de cămașă din argint 925 Poker, realizaţi manual sub forma unor ași de Inimă Roșie. Inima și semnele de as au fost antichizate manual, contrastând cu luciul puternic al suprafeţei butonilor. Mecanismul acestor butoni de cămașă este batant, însă, la cerere, mecanismul poate fi fix.

Accesoriile sunt disponibile la comandă și le putem realiza și sub forma unor alte cărţi de joc. Trebuie doar să ne contactaţi pentru a stabili toate detaliile de execuţie ale butonilor dumneavoastră de cămașă.  Fiind accesorii lucrate manual, pot să difere într-o mică măsură de modelul din imagine.Termenul de execuţie se va comunica în funcţie de momentul comenzii.

Acești butoni de cămașă din argint 925 personalizaţi Poker vor purta marca Autorităţii Naţionale de Protecţie a Consumatorului şi marca de titlu 925. Se livrează în cutiuţă specială pentru butoni, ambalaj care va fi inclus în preţul articolului, şi vor fi însoţiţi de certificat de autenticitate.

Această pereche de butoni de cămașă din argint 925 POKER este o creaţie THEjeweller şi este manufacturată în România, din argint de cea mai bună calitate.

Dimensiuni: 15 mm x 11,5 mm, grosime – 2,3 mm

Gramaj total: aprox. 10,20 g

Dacă doriţi să faceţi cadou o pereche de butoni realizaţi in atelierul THEjeweller vă oferim ambalarea GRATUITĂ pentru cadou.
Din Gura in Gura